+389 72 204 250 contact@brainarc-skopje.mk

Биофидбек - принципи и апликација

Гостин: проф. д-р Силвана Марковска Симоска-детски и адоелсцентен психијатар

 
 
Прочитај повеќе

Фактор здравје - Дијагноза и третман на АДХД

Гостин: виш научен соработник, Силвана Марковска Симоска, детски и адолесцентен психијатар

 
Прочитај повеќе

НА ЛИЦЕ МЕСТО - МАНУ

Состојба со невроразвојни нарушувања - проф. Силвана МАрковска Симовска

Прочитај повеќе